“Al sud en valencià!” és el lema de la nova campanya que impulsa El Tempir amb un doble objectiu que ja vam fer públic durant l’acte de l’encesa d’espelmes “Llums pel valencià al sud“: el primer, la reivindicació de la valencianitat lingüística i cultural del sud; el segon, la necessitat d’aprofundir en polítiques i estratègies lingüístiques que impulsen i prestigien l’ús social del valencià a les terres del migjorn. Una primera fase d’aquesta campanya consistirà a popularitzar i visibilitzar el lema a través d’una nova samarreta durant aquest estiu. Per això, et demanem que la utilitzes tant en la vida quotidiana com a tots aquells actes on et trobes, vages on vages. Així, faràs present a tot arreu que cal continuar avançant pel camí de la igualtat lingüística a les nostres comarques a fi de garantir els drets lingüístics dels valencianoparlants i que als territoris castellanoparlants incorporen el valencià com a una segona llengua patrimonial. En definitiva, es busca la cohesió social de la gent del sud respectant els trets lingüístics i identitaris comarcals.

Tallatge de la samarreta

Hi ha tres models de tallatge: infantils, Jamaica i unisex. Les talles infantils model Kids comprenen les edats següents: 3-4 anys, 5-6 anys, 7-8 anys, 9-10 anys i 11-12 anys. El model Jamaica és entallat i està pensat per a aquelles dones que els agrade aquest tipus de samarreta: S, M, L, XL i XXL. Finalment, tenim el model unisex, que no són entallades: S, M, L, XL, XXL, 3XL i 4XL.

Com pots aconseguir la samarreta

Aquesta camiseta té un preu simbòlic de 7 euros i la pots demanar a infoeltempir@gmail.com. Les persones que són de fora de la ciutat podran aconseguir-la mitjançant correu electrònic i ha d’abonar, a banda del preu de la samarreta, el pagament addicional de les despeses d’enviament. Escriu-nos i te n’informarem.

Imprimir