El dijous 17 de maig es podrà veure Brava (tràiler), quarta pel·lícula del Cicle de cinema en valencià que organitza la Universitat Miguel Hernández amb la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal Jaume I d’Elx, les universitats públiques valencianes, l’Ajuntament d’Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el cinema Òdeon d’Elx. L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala de l’Òdeon. S’hi podrà veure aquest film a les 19.30 h en primera sessió i a les 22.00 h en segona sessió.

Fitxa tècnica

Directora: Roser Aguilar

Guió: Roser Aguilar i Alejandro Hernández

Intèrprets: Laia Marull, Francesc Orella, Bruno Todeschini, Emilio Gutiérrez Caba, Mikel Iglesias, Sergio Caballero, Emperar Ferrer i Maria Ribera

Gènere: drama

Any de l’estrena:  2017

Durada: 90 minuts

Sinopsi

Janine és una dona que un dia pateix un fort assalt al metro i la seua vida aparentment perfecta s’enfonsa per complet. L’atac la deixa perplexa i decideix tornar al poble on viu el seu pare per intentar oblidar tot el que li ha passat. No obstant això, el que sembla una solució per a tots els seus mals s’acabarà convertint en un viatge interior cap a totes les ferides que té obertes per dins, havent-se d’enfrontar a un passat bastant fosc.

Imprimir