Vaiana i Tadeu Jones 2 són els dos films que conformen el 2n Cicle de cinema en valencià a Monòver i que es podran veure els dies 4 i 5 d’abril de 2018 a la Casa de Cultura d’aquesta localitat. Després de la bona acollida del primer cicle durant Nadal, El Tempir organitza aquesta segona edició cinematogràfica per als més menuts conjuntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Monòver i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües de la Universitat d’Alacant. Les tres entitats uneixen novament esforços per tal d’ampliar l’oferta lúdica i cultural en valencià en aquest nou període vacacional per als xiquets. Les dues sessions cinematogràfiques programades començaran a les 18 h a la Casa de Cultura de Monòver, situada al carrer Mestre don Joaquim núm. 8. L’assistència és gratuïta però limitada a la capacitat de la sala.

Argument de Vaiana

Vaiana, filla del cap d’una tribu que habita una illa del Pacífic, du una vida tranquil·la. Amb tot, la tribu, que ha perdut l’habilitat de navegar, es veu amenaçada per un perill greu. La llegenda parla d’un heroi que buscarà el semidéu Maui per salvar l’illa. Seguint el consell de la seua àvia, Vaiana decideix trobar Maui, que gràcies al seu ham màgic pot canviar de forma i ho sap tot perquè ho té tatuat a la pell. Així, ella s’aventura sola a la mar amb un porquet i un gall a la recerca de Maui. Una vegada trobat, junts travessaran l’oceà fins a l’illa dels monstres per salvar la llar de Vaiana (tràiler).

També podeu sentir en valencià la cançó principal d’aquesta pel·lícula, Què hi ha més enllà (How far I’ll go Vaiana), cantada per Clara Laguarda, en aquest vídeo. Farà la delícia dels més menuts i dels més grans.

Imprimir