Dissabte 29 juliol, a partir de les 22 h, a la plaça del Raval d’Elx, acaba el II Cicle de cinema a la fresca en valencià amb el film El caçador i la reina del gel (tràiler). Aquest cicle, que ha nascut sota l’impuls i la coordinació d’El Tempir i que ha estat organitzat conjuntament amb l’Ajuntament d’Elx, la Universitat Miguel Hernández i l’Associació de Veïns del Raval, té l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural a l’estiu mitjançant la combinació del cinema d’autor amb el cinema comercial. Es compleix així el desig d’impulsar el consum de cinema en valencià d’una manera fresca i atractiva. L’accés es gratuït. Agafa l’entrepà i una beguda, i vine a passar una bona estona amb una projecció d’aventures i familiar. T’hi esperem!

Argument del film

Temps abans que Blancaneu vença la reina malvada Ravenna, la reina veu com és traïda per la seua germana Freya. Valent-se de l’habilitat de congelar els enemics, la Freya ha estat entrenant des de l’exili una legió de caçadors letals.

Nota de l’organització

Les cròniques de Blancaneu-El caçador i la reina del gel és el film que substitueix Jurassic World, que estava programat inicialment dins el II Cicle de cinema a la fresca en valencià. Aquest canvi s’ha produït per circumstàncies alienes a la nostra voluntat.

Imprimir