Malgrat la situació de pandèmia, la Universitat Miguel Hernández d’Elx continua apostant pel cinema en valencià com una manera més d’entreteniment en la nostra llengua i demostra que la cultura és segura. Per això, la UMH d’Elx organitza novament un nou cicle de cinema en valencià a la sala Òdeon amb la col•laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal d’Elx, el Cineclub Luis Buñuel, les universitats públiques valencianes i el cinema Òdeon d’Elx. L’entrada és lliure però limitada a la capacitat de la sala del cinema. Tot seguit, us informem del segon film programat per al dia 17 de desembre: La innocència (tràiler). Les sessions són a les 17 i a les 20.30 h.

Fitxa tècnica del film La innocència

Directora: Lucía Alemany

Intèrprets: Carmen Arrufat, Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued, Sonia Almarcha, Josh Climent, Bogdan Florin Guilescu i Lidia Moreno

Durada: 92 minuts

Any: 2019

Gènere: drama

Sinopsi d’Els dies que vindran

Nominada a dues candidatures (millor actriu revelació i millor actriu de repartiment) dels Premis Goya 2019 i Premi Gaudí 2019 a la millor actriu de repartiment (Laia Marull), el film conta la història de Lis, una adolescent que somia a convertir-se en artista de circ i eixir del seu poble. Sap que per aconseguir-ho s’haurà d’enfrontar als seus pares. És estiu i Lis es passa el dia jugant pels carrers del poble amb les amigues i flirteja amb el seu nuvi uns anys més gran que ella. La manca d’intimitat i el xafardeig constant dels veïns, obliguen Lis a portar aquesta relació en secret. No vol que els pares se n’assabenten. Però aquest estiu idíl·lic arriba al final i amb el començament de la tardor Lis descobreix que està embarassada.

Imprimir