Ningú com Estellés sap activar el ressort que ens fa vibrar i ens fa ser ocell i bandera. Sí, tota una incitació a sentir-nos himne fecund en el llarg camí de retorn al país que volem, estimem, somiem i pel qual treballem sense defallir.

Així, amb aquestes paraules i una imatge llançada a les xarxes socials, El Tempir s’ha afegit a la celebració del natalici del poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Enguany, hem volgut recordar una estrofa del poema M’aclame a tu.

A més, ens hem unit a la crida feta pel diari electrònic Vilaweb a fi de participar en el programa especial que ha realitzat en directe amb entrevistes, lectures de poemes de V. Andrés Estellés i cançons. De fet, el vicepresident d’El Tempir, Robert Escolano, hi ha participat recitant “Fundacions de la ràbia” de Llibre de les meravelles. De fet, obri el programa.

Totes les activitats estellesianes que s’han promogut i difós per Twitter s’han difós mitjançant l’etiqueta #FestaEstellés2020. Et convidem a cercar-nos fent clic sobre l’etiqueta

Imprimir