Ahir, 13 de febrer, membres de la Junta Directiva d’El Tempir es reuniren amb l’alcalde d’Elx i el regidor de Promoció lingüística a fi d’acordar mesures que garantisquen que l’administració local garantisca els drets lingüístics dels valencianoparlants.

El president d’El Tempir, Josep Escribano; el vicepresident, Robert Escolano; i la secretària, Marina Macià, van fer un balanç del que havia estat la política lingüística local en l’anterior legislatura i de com s’ha de continuar progressant en la promoció social del valencià en àmbits administratius de l’Ajuntament d’Elx (oferta cultural, xarxes socials, atenció del ciutadà…), especialment en la Comissaria de Policia Local que és la més refractària a fer-ne ús.

Així mateix, l’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Promoció Lingüística, Carles Molina, expressaren l’acceptació d’aquestes mesures i es comprometeren a dur-les a terme per tal de garantir la igualtat lingüística entre els ciutadans d’Elx. Com cada any, la trobada ha estat cordial i amb la voluntat de col·laboració amb l’objectiu de normalitzar la situació del valencià en l’àmbit municipal.

Imprimir