Frozen serà la primera pel·lícula que podreu veure dins el I Cicle de cinema en valencià que El Tempir organitza amb el suport de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i l’Ajuntament de Callosa de Segura. Aquest acte suposa la primera vegada que es realitza un cicle d’aquest tipus al Baix Segura i és una aposta decidida per acostar el valencià als escolars callosins. El Tempir, la UMH i l’Ajuntament de Callosa de Segura uneixen esforços per a oferir un nou projecte d’oci i cultura per als més menuts i no tan menuts perquè passen unes vesprades divertides i diferents. La sessió serà el pròxim 21 de maig, a partir de les 18.30 h, a l’Auditori de la Casa de Cultura de Callosa de Segura. Recordeu que en acabar la pel·lícula els infants participaran en tallers d’animació relacionats amb el contingut del film, l’època, l’argument, etc. Monitors amb experiència en l’animació i el treball amb xiquets conduiran aquestes activats. L’assistència a les diverses sessions és totalment gratuïta però limitada a la capacitat de la sala.

Argument del film

Una profecia condemna el regne de Frozen a un hivern etern. Anna, acompanyada de Kristoff (un expert coneixedor de les muntanyes) i del seu fidel ren, emprén un viatge èpic a la recerca de la Reina de la Neu perquè pose fi al gèlid encanteri. Tots tres hauran de fer front a temperatures extremes, estranyes criatures i tota mena d’obstacles per salvar el regne. Aquí podeu veure el tràiler de la pel·lícula que compta amb tots els elements necessaris per convertir-se en un clàssic: poques cançons però bones, tocs d’humor, trama efectiva o escenes de bellesa visual increïbles.

Pròximes pel·lícules del I Cicle de cinema en valencià a Callosa de Segura

Altres pel·lícules que es podran veure dins d’aquest cicle són Ice Age 4: La formació dels continents el 28 de maig i Madagascar 3: De marxa per Europa el 4 de juny.

#ElTempir #Frozen #CallosadeSegura #cinemaenvalencià #cinema #IceAge #Madagascar

Imprimir