Elx tornarà a ser ciutat estellesiana per desé any consecutiu. La capital del Baix Vinalopó s’uneix així a totes les poblacions valencianes que homenatgen el poeta valencià més estimat i destacat del segle XX. El Tempir organitza el X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés a l’encantadora plaça del Gall del Raval d’Elx. L’acte, consistent en un sopar popular i un recital poètic, tindrà lloc el pròxim 27 de setembre, a partir de les 21 h, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Raval, el Casal d’Elx-ACPV, la Regidoria de Participació de l’Ajuntament d’Elx i la Universitat Miguel Hernández. Aquest sopar s’emmarca dins el conjunt d’activitats que s’han organitzat sota el títol “II Trobada d’Associacions”, coordinades i impulsades per l’Associació de Veïns del Raval per segon any consecutiu a finals del mes de setembre. 

Actuació d’Andreu Beneit en el X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés

El cantautor Andreu Beneit participarà en el recital homenatge al poeta de Burjassot amb poesia musicada d’Estellés i d’Ovidi Montllor. Per tant, una gran nit en què s’uneix la poesia i la música d’aquest cantant de Petrer. T’ho perdràs?

Inscripcions en el X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés

Per tal d’assistir al X Sopar-Homenatge Vicent Andrés Estellés, cal enviar un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com. Hi heu de dir el nombre de persones que hi assistireu, el nom d’una persona de contacte i un número de telèfon per si hi haguera alguna incidència que calga comunicar. L’organització posarà a disposició de les persones assistents després del sopar de cabasset edicions de l’obra poètica d’Estellés perquè trien el poema que vulguen llegir públicament. Us demanem que no feu servir elements de parament d’un sol ús (ganivet, forqueta, plat…). Així, contribuirem tots a la millora del medi ambient. Vine i participa en el recital i de la bona companyia. Gaudiu de la paraula dels nostres poetes! Us hi esperem!

Imprimir