El Tempir col·labora amb el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant en la seua 8a Olimpíada per a 2n de BAT de totes les modalitats de qualsevol centre públic, privat o concertat. Aquesta activitat consta de dues fases d’acord amb les bases. La primera consisteix a superar una Gimcana Virtual (bateries de qüestions que comporten petites recerques en documents webs), en la qual es poden inscriure els alumnes ara mateix en aquest enllaç, que estarà actiu del 8 de gener fins al dia 17 de febrer. Una vegada tancada la Gimcana Virtual, l’aplicació informàtica farà el recompte i publicarà una llista de les persones que hauran quedat finalistes. Tot seguit, enviaran un correu electrònic per a informar aquells estudiants que hauran arribat a la final. Durant la segona fase els finalistes han de desplaçar-se a la Universitat d’Alacant el dia 7 de març de 2019. A les 10 h del matí seran convocats a l’Aula Magna de l’edifici II de la Facultat de Filosofia i Lletres.

El grup de l’institut pot fer costat als seus companys finalistes a fi d’animar-los sense problemes en l’etapa final. Les tres persones guanyadores es comprometran a ser presents en la fase final autonòmica, que tindrà lloc a la Universitat de València el 4 de maig de 2019. Hi haurà premis sucosos tant per a les persones guanyadores com per a les persones participants: un 1r premi de 250 euros, un 2n premi de 200 euros i un 3r premi de 150 euros. Hi haurà accèssit. En eixe cas es donarà un val per un valor de 30 euros que es bescanviarà per llibres a Compás, llibreria de la Universitat d’Alacant. Cal afegir que el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres d’Alacant lliurarà 60 euros a l’estudiant que obtinga el 1r premi, també, per a l’adquisició de llibres. A més, hi haurà altres regals per a tots els qui participeu en la final, a banda del reconeixement merescut per l’esforç i per l’interés.

Us animem a concursar en la 8a Olimpíada, activitat que cada any creix en inscripcions perquè és tota una experiència ben positiva acadèmicament i lúdicament. A més, els estudiants participants aconseguiran també repassar els continguts de la matèria i conéixer millor la Filologia Catalana.

Imprimir