Des d’El Tempir creiem fermament en campanyes de promoció de l’ús social del valencià que siguen positives, assertives i afirmatives alhora però també fresques en les seues reivindicacions. Per això, llancem la samarreta dels “superpoders” amb l’objectiu de contribuir d’una manera divertida i amb humor a positivitzar el fet de parlar en valencià públicament i a tot arreu. “Jo parle valencià. Quin és el teu superpoder?”, lema de la camiseta d’aquesta campanya, permet exhibir l’orgull i l’estima de parlar valencià durant tot l’any, vages on vages. Per això, et demanem que la utilitzes tant en la vida quotidiana com a tots aquells actes on sigues present. Cal visibilitzar un missatge positiu a favor del valencià amb aquesta nova campanya, tal com es va fer amb anteriors samarretes com “#esElx”, “A Elx, en valencià!” i “M’agrada el valencià”.

Tallatge de la samarreta

Hi ha tres models de tallatge: infantils, Jamaica i unisex. Les talles infantils model Kids comprenen les edats següents: 3-4 anys, 5-6 anys, 7-8 anys, 9-10 anys i 11-12 anys. El model Jamaica és entallat i està pensat per a aquelles dones que els agrade aquest tipus de samarreta: S, M, L, XL i XXL. Finalment, tenim el model unisex, que no són entallades: S, M, L, XL, XXL, 3XL i 4XL.

Llocs on pots trobar la samarreta

Aquesta camiseta té un preu simbòlic de 7 euros. Les persones que són de fora de la ciutat podran aconseguir-la mitjançant el pagament addicional de les despeses d’enviament. A Elx, de moment, pots aconseguir-la a la llibreria Ali-i-Truc (passeig de les Eres de Santa Llúcia núm. 5). Si vius fora d’Elx, escriu-nos a infoeltempir@gmail.com i te l’enviarem.

#ElTempir #samarreta #superpoders

Imprimir