logocasaldelxEnguany la Junta Gestora del Casal Jaume I d’Elx ha decidit atorgar el Premi Jaume I a Joan-Carles Martí i Casanova, vicepresident de l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx, i conegut com conferenciant, assagista i activista en llengua catalana, a més d’exercir la seua professió com a tècnic superior de Turisme a l’Ajuntament de Guardamar. El Tempir vol manifestar la seua alegria perquè un altre membre de la seua Junta Directiva haja estat triat per tercer any consecutiu reconeixent la seua gran tasca cívica a favor de la llengua i cultura del nostre país.

Altres premiats dins la XI edición dels Premis Jaume I són Alfons López Tena, llicenciat en Dret per la Universitat de València i exvocal del Consell General del Poder Judicial) i Softcatalà, organització sense finalitat de lucre amb l’objectiu de fomentar l’ús del català dins el món informàtic.

El sopar i lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de juny, a les 21.00 h, a la rotonda del parc esportiu municipal Dàtil d’Or. Durant la gala actuaran la coneguda monologuista Marian Díez i Batà. Us hi esperem!

Imprimir