El dijous 1 de març es podrà veure Júlia ist, segon film del cicle de cinema en valencià que organitza la Universitat Miguel Hernández amb la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal Jaume I d’Elx, les universitats públiques valencianes, l’Ajuntament d’Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el cinema Òdeon d’Elx. L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala de l’Òdeon. S’hi podrà veure aquesta pel·lícula a les 19.30 h en primera sessió i a les 22.00 h en segona sessió.

Fitxa tècnica

Director: Elena Martín

Guió: Maria Castellví

Intèrprets: Elena Martín, Oriol Puig, Laura Weissmahr, Jakob Daprile, Rémi Pradère, Julius Ferdinand, Paula Knüpling, Carla Linares, Pablo Macho i Max Grosse.

Gènere: Drama

Any de l’estrena: 2017

Durada: 90 minuts

Guardons: ha rebut diversos premis en el Festival Internacional de Cine de Màlaga de 2017 (millor film, millor direcció i premi Movistar).

Sinopsi

Júlia (tràiler) és una estudiant d’arquitectura que durant el tercer curs de la seua carrera decideix anar-se’n a Berlín d’Erasmus. És així com, sense plantejar-s’ho, portada per la inèrcia d’aquesta etapa, se’n va per primera vegada de casa en un moment en què la relació amb Jordi no passava pels millors moments. Plena d’expectatives i manca d’experiències, Júlia es trobarà perduda en mig d’un Berlín gris i fred, vivint un Erasmus que sembla estar lluny de l’aventura que en un inici es plantejava. S’hi adona que no es coneix tan bé a si mateixa com pensava i que no té ni idea del que vol fer. Haurà d’assumir el repte de construir-se una nova vida en una ciutat enorme i plena de gent. A poc a poc anirà entenent qui és ella en aquest nou context. Prompte, és capaç de canviar d’apartament i acostar-se a un grup d’estudiants enamorats de les idees de Niemeyer. La protagonista és capaç de superar les barreres i se suma a una manera de veure la vida desconeguda fins aleshores malgrat que, al final, haurà de tornar de nou a Barcelona.

Imprimir