El dia 30 de gener comença un nou cicle de cinema en valencià amb el film La banda (tràiler). La Universitat Miguel Hernández d’Elx organitza aquesta nova edició de cinema en valencià a la sala Òdeon amb la col•laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal d’Elx, el Cineclub Luis Buñuel, les universitats públiques valencianes i el cinema Òdeon d’Elx. L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala del cinema. Tot seguit, us informem del film programat per al dia 30 de gener a les 19.30 i 22.00 h.

Fitxa tècnica del primer film: La banda (30 de gener)

Director: Roberto Bueso

Intèrprets: Gonzalo Fernández, Charlotte Vega, Carlo Blanco, Pepo Llopis, Xavi Giner, Hugo Rubert, Enric Benavent i Inma Sancho

Durada: 86 minuts

Any: 2019

Sinopsi: Edu és un jove músic que té una vida monòtona a Londres. Un dia torna momentàniament a la seua ciutat natal (València) per tal d’assistir al casament de son germà. Després d’un temps de viure fora, aquest retorn desperta en ell la necessitat de recuperar tot el que deixà darrere: els amics, la família i, especialment, Alicia, la núvia eterna del seu millor amic.

Imprimir