Els Premis El Tempir s’han convertit en la gala dels premis del sud després de set anys de convocatòria. Pretenen ressaltar les trajectòries públiques i privades d’aquelles persones o institucions que han optat per desenvolupar una tasca inclusiva i propositiva a fi de cohesionar lingüísticament i territorialment el nostre país en tres àmbits geogràfics ben diferents: Elx, el migjorn valencià i el País Valencià. Així, la nit del lliurament dels premis converteixen els guardonats en autèntics referents a seguir per a totes les persones i sectors socials que creuen en un altre model possible de país des d’un punt de vista econòmic, social, mediambiental, lingüístic i cultural. 

Així, el pròxim dissabte 9 de novembre es lliurarà el VII Premi El Tempir en la categoria d’Elx a l’Associació de Veïns del Raval. La Junta Directiva d’El Tempir considera que s’hi atorga aquest reconeixement per diversos motius:

  1. La vinculació territorial d’aquesta associació en la dinamització i consolidació del teixit social i cívic del barri del Raval, el més típicament il·licità pel que fa a la preservació i difusió de les tradicions culturals de la ciutat d’Elx.
  2. L’obertura d’aquesta associació a altres moviments de la ciutat (ONG, associacions culturals…) a fi de promoure i difondre l’heterogeneïtat associativa elxana i promoure sinergies entre aquestes entitats a l’hora d’afrontar objectius comuns tal com ho demostra la Trobada d’Associacions, oganitzada per l’Associació de Veïns del Raval.
  3. El seu paper actiu com a eina de canvi a favor del servei comú i impulsora d’una xarxa de ciutadans actius implicats en projectes ben diversos que beneficien el conjunt del Raval i, per extensió, de la ciutat d’Elx.
  4. L’ús exemplar i coherent en la defensa i la promoció del valencià en totes les seues activitats, de manera que s’ha convertit en un model de referència d’activisme veïnal a favor de la nostra llengua. Per a El Tempir és un exemple a seguir per la resta d’entitats veïnals i per la federació d’associacions de veïns.

Inscripció i lloc de lliurament

Enguany, Gala Navarro, periodista del nou canal de televisió À Punt, serà la persona encarregada de conduir la gala dels VII Premis El Tempir. Els Jazzmatiks és el grup que, amb un directe potent i unes versions jazzístiques que posen la pell de gallina, embolcallarà cada lliurament dels tres guardons amb una veu enlluernadora i amb uns instruments melòdics tocats genialment pels músics que en són part.

El sopar tindrà lloc al restaurant el Nugolat d’Elx. El preu és de 33 euros (30 euros per als socis d’El Tempir). Les persones que estiguen interessades a assistir-hi s’hi han d’inscriure eaquest formulari. Tot seguit, han de fer un ingrés pel preu del cobert en aquest núm. de compte ES67 1491 0001 2120 7756 9925 i enviar resguard de la transferència o captura de pantalla a infoeltempir@gmail.com una vegada haja realitzat la transferència. En el concepte de la transferència ha de constar el nom o els noms de les persones que hi assisteixen. Havent rebut el correu, s’enviarà un correu de conformitat als inscrits.

Imprimir