Per huité any consecutiu, El Tempir convoca els seus guardons anuals, una cita ineludible al sud per al reconeixement de les persones, les entitats i les empreses (públiques o privades) que reïxen en la dignificació i la promoció social del valencià.

Enguany, la convocatòria dels VIII Premis El Tempir no sols vol ressaltar la trajectòria pública o privada d’aquelles persones o institucions que desenvolupen una trajectòria sòlida i propositiva a favor del valencià, sinó que, a més, vol ser un al·licient moral per als premiats a continuar la senda empresa per les circumstàncies especials i excepcionals que vivim a causa de la pandèmia.

Com cada any, El Tempir concedirà els premis en tres àmbits o categories territorials ben diferents: Elx, el migjorn valencià i el País Valencià. Així, la concessió dels premis converteix els guardonats en autèntics referents a seguir per a totes les persones i sectors socials que creuen en un altre model possible de país des d’un punt de vista econòmic, social, mediambiental, lingüístic i cultural. 

Assistència als VIII Premis El Tempir

En les edicions anteriors, els premis s’han lliurat durant el transcurs d’un sopar. Enguany, a causa de les excepcionals mesures de reunió establides per les autoritats, el lliurament es durà a terme en un acte específic que tindrà una durada aproximada de 45 min. i que tindrà lloc a la capella del Centre Cultural Les Clarisses d’Elx (passeig Eres de Santa Llúcia número 8), el dia 29 de novembre, a les 12 h.

Tenint en compte la capacitat del recinte, l’accés serà permés exclusivament a les persones que s’hi hagen inscrit prèviament. Si estàs interessat a assistir-hi, emplena aquest formulari i et reservarem un lloc. Deixa’ns una via de contacte per a poder confirmar-te la disponibilitat d’espai.

Imprimir