La Universitat Miguel Hernández d’Elx ha organitzat un nou cicle de cinema en valencià a la sala Òdeon amb la col•laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal Elx, el Cineclub Luis Buñuel, les universitats públiques valencianes i el cinema Òdeon d’Elx. L’entrada serà lliure però limitat a la capacitat del cinema. Tot seguit, us informem de la programació preparada per als dies 14, 21 i 28 d’abril a les 19.30 i 22.00 h. L’entrada serà lliure però limitada a la capacitat del cinema.

Calendari de sessions

14 d’abril, Barcelona, nit d’hivern

21 d’abril, El virus de la por

28 d’abril, Segon origen

Fitxa tècnica de la primera pel·lícula

Després de Barcelona, nit d’estiu, arriba la seqüela Barcelona, nit d’hivern, pel·lícula coproduïda per TV3 i El Terrat, que s’ha rodat al llarg de 2015.

Director: Dani de la Orden

Intèrprets: Àlex Monner, Berto Romero, Montserrat Carulla, Asunción Balaguer, Clara Segura i Abel Folk.

Sinopsi:

El Rei Melcior sembla haver perdut el cap quan en mig de la cavalcada de Reis, salta de la seva carrossa per a perseguir una noia que va ser el seu primer amor. L’amistat entre Adrián i Àngel sembla indestructible fins que s’adonen que els dos fa temps que s’estan intentant lligar a la mateixa xica, la Silvia, una repartidora de menjar a domicili.

Mentrestant, Oscar, un jove romàntic al qual han trencat el cor mil vegades, decideix començar a comportar-se com un “fucker” i passar de l’amor. En aquesta nit de Reis la Carme, una àvia entranyable de 81 anys, agafa forces per a revelar a la seua família que és homosexual i que està enamorada i manté una relació sentimental amb la seua millor amiga.

Per altra banda, Laura i Carles, la jove parella de Barcelona Nit d’Estiu han sigut pares, però segueixen sense saber com enfrontar-se a la nova situació i decideixen separar-se just a la Nit de Reis.  L’última història reuneix una jova francesa que viatja a Barcelona a la recerca d’en Jaume, un senyor de 90 anys una mica excèntric, per parlar-li de la seua àvia Cécile. El Jaume recorda la seva trista història d’amor amb Cécile, quan la guerra els separà per sempre.

Imprimir