El pròxim 17 de novembre tindrà lloc la VI edició dels Premis El Tempir, que reconeixen la trajectòria cívica d’aquelles persones, entitats o empreses, públiques o privades, que han destacat per un treball tenaç i digne a favor de la llengua i la cultura valencianes. Tres són les categories geogràfiques dels guardons que es lliuren durant els Premis: País, Migjorn i Elx.

Enguany, el VI Premi El Tempir en la categoria d’Elx s’ha concedit al llibreter Paco Trigueros, propietari i alma mater de la llibreria Ali-i-Truc. La Junta Directiva d’El Tempir considera que la seua trajectòria com a llibreter de referència i la seua clara voluntat de promoció i defensa de la llengua i cultura valencianes al capdavant d’Ali-i-Truc el fan mereixedor d’aquest premi. Així, podem constatar aquesta voluntat de promoció i defensa tant pel que fa a la retolació, l’atenció a la clientela i la política de comunicació com la vocació de col·laboració d’aquest llibrer amb entitats culturals a fi de difondre la cultura en valencià feta a Elx o a la resta del país. Per tot això, la llibreria Ali-i-Truc s’ha convertit en una llibreria de referència no sols en l’àmbit elxà sinó també comarcal i supracomarcal.

Inscripció i lloc del lliurament

El sopar i lliurament dels VI Premis El Tempir tindran lloc al restaurant La Magrana d’Elx a partir de les 20.30 h. El preu és de 34 euros (30 euros per als socis d’El Tempir). Les persones que estiguen interessades a assistir-hi s’hi han d’inscriure eaquest formulari. Tot seguit, han de fer un ingrés pel preu del cobert en aquest núm. de compte ES67 1491 0001 2120 7756 9925 i enviar resguard de la transferència o captura de pantalla a infoeltempir@gmail.com una vegada haja realitzat la transferència. En el concepte de la transferència ha de constar el nom o els noms de les persones que hi assisteixen. Havent rebut el correu, s’enviarà un correu de conformitat als inscrits.

Imprimir