Enguany organitzem des d’El Tempir tota una sèrie d’actes que permeten celebrar la nostra valencianitat i alhora reflexionar sobre el nostre futur com a valencians ara que s’acosta la commemoració del 9 d’Octubre. Per això, hem preparat tota una sèrie d’activitats al llarg d’aquest mes ben interessants sota el títol “1rs Actes de commemoració del 9 d’Octubre”:

Dia 5 d’octubre

Conferència de Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana, sota el títol “La política lingüística de la Generalitat Valencia. El cas del sud valencià” al Centre Cultural Les Clarisses a les 19.30 h.

Dia 9 d’octubre

VI Ofrena cívica unitària al rei Jaume I a l’hort del Carme a les 11 h. Aquest acte s’organitza conjuntament entre El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Casal Jaume I d’Elx i Joves d’Elx.

Dia 27 d’octubre

Presentació del llibre de Vicent Cucarella, síndic major de Comptes de la Generalitat Valenciana, El finançament actual. De la submissió al canvi necessari a la llibreria Ali-i-Truc a les 20 h.

#ElTempir #NoudOctubre #RubénTrenzano #VIOfrenaCívica #VicentCucarella

Imprimir