El dijous 23 de març es podrà veure el film Professor a Groenlàndia (tràiler), la darrera projecció del cicle de cinema en valencià, que organitza la Universitat Miguel Hernández amb la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal d’Elx, les universitats públiques valencianes, l’Ajuntament d’Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el cinema Òdeon d’Elx. L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala de l’Òdeon. S’hi podrà veure aquesta pel·lícula a les 19.30 h en primera sessió i a les 22.00 h en segona sessió.

Fitxa tècnica

Director: Samuel Collardey

Guió: Samuel Collardey, Catherine Paillé, Grégoire Debailly

Intèrprets: Anders Hvidegaard, Asser Boassen, Thomasine Jonathansen, Gert Jonathansen, Julius Nielsen, Tobias Ignatiussen, Ina-Miriam Rosenbaum, Berge Hvidegaard, Hanne Hvidegaard, Flavia Kristiansen i Rosalia Korneliussen.

Gènere: drama. Vida rural. Ensenyament

Any de l’estrena: 2018

Durada: 94 minuts

Sinopsi

Anders deixa Dinamarca per anar a treballar de professor a Groenlàndia. Quan hi arriba, se sent estrany i allunyat dels seus habitants perquè troba una comunitat molt tancada. Allà, gràcies a una sèrie de circumstàncies curioses, haurà d’acceptar un nou estil de vida, el polar, i es qüestionarà les seues conviccions, que fins aleshores havien estat ben profundes.

Imprimir