El Tempir fa públic hui el seu tercer guardó, l’atorgat en la modalitat de “País”, que concedeix a Saó, la revista degana de la premsa en valencià. Aquest reconeixement i els concedits en les categories de “Migjorn” i “Elx” contribueixen a la consecució d’un triple objectiu: el primer, la dignificació i la promoció de l’ús social del valencià; el segon, la difusió del nostre patrimoni cultural i la recuperació de la nostra memòria col·lectiva com a poble; i, el tercer, la vertebració nacional i la cohesió social, cultural i lingüística del nostre país.

La Junta Directiva d’El Tempir entén que la revista Saó és mereixedora d’aquest reconeixement en el seu 40é aniversari per dos motius: el primer, ser la revista degana en valencià a casa nostra i escola de periodistes; i el segon, ser un referent en la normalització del valencià en els mass media valencians (i en altres àmbits socials) així com també ser exemple de la defensa del fet comarcal com a eix vertebrador del nostre país. La difusió del patrimoni cultural del nostre poble i l’impuls del diàleg seré i constructiu entre la fe i la cultura com a representants del progressisme catòlic valencià són altres motius a destacar-hi. A més, Saó ha fet un esforç per a integrar la potencialitat de les xarxes socials i atraure així nous lectors que s’informen per altres vies no convencionals amb un compromís ferm de renovació constant en el servei i la qualitat informativa que ofereix, sempre oberta a temes de proximitat i a la participació de nous articulistes i col·laboradors. Quaranta anys després de la seua aparició s’ha convertit en un referent imprescindible per a entendre millor la realitat de la nostra terra.

Inscripció i lloc del lliurament

El sopar i lliurament dels premis tindran lloc al restaurant La Taula de l’Hotel Jardín Milenio a les 20.30 h. Els premiats rebran com a guardó una escultura dissenyada i realitzada pel prestigiós artista elxà Antoni Pons.

Durant l’acte, conduït enguany pel filòleg i periodista Alfons Pérez, actuarà el cantautor Andreu Valor. Vicent Soler, conseller d’Hisenda i de Model Econòmic, com a convidat especial, farà de mantenidor d’aquests quarts premis. L’assistència al sopar és oberta a qualsevol persona que hi estiga interessada, la qual s’hi pot inscriure emplenant aquest formulari o telefonant al 644 02 34 93.

Imprimir