Subscripció!

El Tempir treballa per fer present el valencià a l’administració pública, a l’ensenyament (extensió de la immersió lingüística), als mitjans de comunicació públics autonòmics i locals… i el promou en àmbits com el cinema, l’acolliment de nouvinguts, l’empresa, el temps d’oci, els esports, etc. El nostre objectiu és que el valencià siga la llengua de cohesió social, la llengua comuna del nostre poble i patrimoni de les poblacions castellanoparlants.

Per tot això, et demanem que col·labores amb nosaltres. Fes-te’n soci!

Dades personals *Els camps són obligatoris

2 Quotes (assenyaleu la vostra opció)

Estàndard: dues quotes de 25 €/any

Persones estudiants o desocupades: 10 €/any

Soci/Sòcia protector/a:

€/any

Com ens has conegut?

3 Dades bancàries

Autoritze El Tempir a carregar, fins a nova ordre, al compte corrent indicat, els rebuts que periòdicament presente en concepte de quota de soci/sòcia.

He llegit i accepte la política de privacitat i l'avís legal *

*En acompliment de la LOPD (Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal 15/1999 de 13 de desembre), El Tempir t’informa que les teues dades seran incloses en un fitxer manual i automatitzat. Pots exercir el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les teues dades, adreçant-te per escrit a El Tempir, Apartat de correus 884, 03200 Elx (País Valencià), o enviant un correu electrònic a infoeltempir@gmail.com.