Els creadors de Zootròpolis i Fronzen: el regne del gel han produït Vaiana, el segon film que es podrà veure el 17 de febrer dins el VII Cicle de cinema infantil en valencià, organitzat conjuntament per El Tempir i Xiquets d’Elx, i amb el suport de la Universitat Miguel Hernández i l’Ajuntament d’Elx. La sessió començarà a les 18.30 h, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix de la UMH. En acabar la pel·lícula, els xiquets participaran en tallers d’animació relacionats amb el contingut del film, l’època, l’argument, etc. Monitors amb experiència en l’animació i el treball amb xiquets conduiran aquestes activitats. També, com a novetat d’enguany, hi haurà taller per a pares a fi de saber què podem plantejar fer amb els fills en el temps lliure. L’assistència a aquestes activitats és totalment gratuïta però limitada a la capacitat de la sala.

Argument del film

Vaiana, filla del cap d’una tribu que habita una illa del Pacífic, du una vida tranquil·la. Amb tot, la tribu, que ha perdut l’habilitat de navegar, es veu amenaçada per un perill greu. La llegenda parla d’un heroi que buscarà el semidéu Maui per salvar l’illa. Seguint el consell de la seua àvia, Vaiana decideix trobar Maui, que gràcies al seu ham màgic pot canviar de forma i ho sap tot perquè ho té tatuat a la pell. Així, ella s’aventura sola a la mar amb un porquet i un gall a la recerca de Maui. Una vegada trobat, junts travessaran l’oceà fins a l’illa dels monstres per salvar la llar de Vaiana (tràiler).

També podeu sentir en valencià la cançó principal d’aquesta pel·lícula, Què hi ha més enllà (How far I’ll go Vaiana), cantada per Clara Laguarda, en aquest vídeo. Farà la delícia dels més menuts i dels més grans.

Imprimir